Waar staan wij voor:
Een grondige opleiding, waarmee je veilig de weg op kunt nadat je geslaagd bent.
Een fijne lesauto, van alle gemakken voorzien, en een prettige sfeer tijdens de les.

Reserveren

Tijdig reserveren voorkomt vertraging in je opleiding!

Wil je een proefles, gesprek of een opleiding reserveren stuur dan bij voorkeur een e-mail.
Een bericht sturen via whatsapp of bellen mag uiteraard ook:

Indien je ten noorden van de A7 woont of graag les wilt hebben van Rudy:
rudy@pronkjewail.info of 06-51926136.

Indien je ten zuiden van de A7 woont of graag les wilt hebben van Leendert:
leendert@pronkjewail.info of 06-13579490.

Reserveer op tijd, zodat je je proefles, rijlessen, TTT en Praktijkexamen kunt doen op de voor jou meest geschikte tijden!

Machtigen

Wij moeten door jou gemachtigd worden om bij het CBR een Theorie-examen, TTT, Praktijkexamen of rijtest voor je te reserveren. Je hebt voor het machtigen een DigiD nodig. Als je nog geen DigiD hebt kun je deze aanvragen via www.digid.nl . Ga voor het machtigen naar www.mijn.cbr.nl. Vul vervolgens onder "Direct regelen/Rijschool machtigen" alle gevraagde gegevens in. Rudy's rijschoolnummer is 4892F8. Dat van Leendert is 0152Z2.

Gezondheidsverklaring (GV)

Het CBR vraagt iedere examenkandidaat een ‘Gezondheidsverklaring’ in te vullen. Zolang deze GV niet is ingediend/verwerkt kunnen wij geen praktijkexamen bij het CBR voor je reserveren. Deze verklaring bestaat uit een aantal vragen over je lichamelijke en geestelijke gesteldheid en wordt gebruikt om je rijgeschiktheid te kunnen beoordelen. Meer informatie over de Gezondheidsverklaring vind je op www.cbr.nl.
Ga voor het indienen van je GV met je Digid-code mét SMS-code naar www.mijn.cbr.nl en doe dit liefst zo spoedig mogelijk, met name indien 1 of meerdere vragen met JA beantwoord moeten worden, omdat de verwerkingstijd bij het CBR dan extreem veel langer is dan wanneer alles met NEE beantwoord kan worden.
NB. Wees vooral eerlijk bij het invullen van je Gezondheidsverklaring! Wanneer je later namelijk een verkeersongeluk veroorzaakt en de politie vermoedt dat hier een medische reden aan ten grondslag ligt dan zal deze hiervan melding maken bij het CBR en de betrokken verzekeringsmaatschappijen. Het CBR en de verzekeringsmaatschappijen starten vervolgens een onderzoek. De uitkomst kan ernstige gevolgen hebben voor je rijbevoegdheid (rijbewijs) en je verzekering. Mogelijk betaalt de verzekeringsmaatschappij zelfs de schade niet uit. Een te groot risico dus! 

Rij met plezier, ontspannen en veilig!