Waar staan wij voor:
Een grondige opleiding, waarmee je veilig de weg op kunt nadat je geslaagd bent.
Een fijne lesauto, van alle gemakken voorzien, en een prettige sfeer tijdens de les.
OLDAMBTKORTING
Tijdelijk 300 korting op ieder rijlespakket voor leerlingen met een haal- en brengadres in de gemeente Oldambt.

Aanbiedingen

Naast de onderstaande aanbieding hebben we i.v.m. onze verhuizing naar de gemeente Oldambt tijdelijk de volgende EXTRA AANBIEDING:

€300 korting op alle rijlespakketten voor leerlingen met een haal- en brengadres in de gemeente Oldambt.

AANBIEDING 1: Pluspakket voor slechts € 39,00/uur voor een beduidend grotere kans van slagen


De reserveringstermijnen bij het CBR voor praktijkexamens, ook herexamens, zijn sinds Corona (schrik niet) opgelopen tot maar liefst 6 maanden. In verband met deze extreem lange reserveringstermijnen bij het CBR heeft het CBR ons gevraagd om je te stimuleren extra lessen te nemen, zodat de kans dat je in 1 keer slaagt groter wordt en zij daardoor minder herexamens zullen hoeven aan te bieden, waardoor de reserveringstermijnen zullen dalen. Bovendien legt het CBR per 1 september 2022 sancties op aan kandidaten die niet in 1 keer slagen in de zin van nog langere wachttijden voor herexamens!

Ook zonder die extreem lange reserveringstermijnen zouden wij het toejuichen dat je niet gaat voor wat je minimaal nodig hebt aan rijlessen, maar wat extra lessen zou nemen bovenop wat wij denken dat minimaal nodig is voor een redelijke kans van slagen. Dit zodat je je kans om in 1 keer te slagen vergroot. Om je te stimuleren extra lessen te nemen hebben we enkele Pluspakketten toegevoegd waarvan het extreem gereduceerde uurtarief slechts € 39,00/uur is. (Dit is dus een korting van maar liefst € 21,00/uur.)

Na afloop van je proefles laten we je altijd weten wat onze inschatting is wat je aan aantal lesuren nodig zult zijn om met een redelijke tot goede kans van slagen praktijkexamen te kunnen doen. Met dat aantal uren zullen we met jou in ieder geval alle onderwerpen van de instructie-/vorderingenkaart voldoende kunnen doornemen en zal je kans van slagen ca. 55% zijn. Een aantal extra lesuren verhoogt je kans van slagen aanzienlijk! Je doet in de extra lesuren veel extra rijervaring op omdat er op dat moment geen nieuwe onderwerpen meer aan bod komen, er veel extra kilometers worden gereden en vooral gezocht wordt naar complexe verkeerssituaties. Hierdoor wordt je besluitvaardiger in moeilijke situaties, groeit je zelfvertrouwen en zal je minder zenuwachtig zijn bij je Praktijkexamen.

Om eens te testen of meer lesuren ook een hogere slagingskans geven hebben we enkele jaren geleden een proef gedaan met 10 gratis extra lesuren. Van de deelnemers daaraan is 90% in 1 keer geslaagd.

We bieden als Pluspakket 3 mogelijkheden aan.

Pluspakket 4 uren € 156,00 - slagingskans 65%
Pluspakket 8 uren € 312,00 - slagingskans 80%
Pluspakket 12 uren € 468,00 - slagingskans 95%

Het Pluspakket is voorafgaand aan je rijopleiding te reserveren in combinatie met een van onze andere rijlespakketten. Op een later moment een Pluspakket erbij reserveren is meestal niet mogelijk, met name omdat onze agenda dat i.v.m. de vele aanmeldingen niet toelaat.

Het Pluspakket is ook te reserveren in combinatie met tijdelijke speciale acties. Indien er acties lopen zijn deze te vinden op deze site en/of op Facebook.Rij met plezier, ontspannen en veilig!